Σάββατο 13 Ιουνίου 2009

Σάββατο

Σάββατο σήμερα και η διαδρομή σπίτι - δουλειά έπεσε στα 15 λεπτά.
Βραβευμένος επιτέλους και εγώ (πρέπει να ήμουν ο μόνος χωρίς βραβείο ανάμεσα στους μπλόγκερ μαζί με τον Δημήτρη αν και νομίζω αυτός είχε πάρει μια κυβερνητική θέση) νοιώθω πιο ολοκληρωμένος άνθρωπος.

Μία βόλτα στα μπλογκς φίλων δεν απέφερε κάτι καινούργιο από χτες το βράδυ οπότε με αίσθημα ευθύνης συγγράφω εγώ ανάρτηση περισπούδαστη και φιλοσοφημένη όπως πάντα, βασισμένη σε πραγματικό γεγονός .

Στη διάρκεια της διαδρομής λοιπόν που έλεγα, πριν διακόψω για να αναφερθώ στο βραβείο (δάκρυ συγκίνησης) και ενώ κατέβαινα τον Κηφισό ( όχι το ποτάμι αυτό το καταντήσαμε υπόνομο πλέον) παρατηρώ δίπλα μου ένα τύπο, με ένα κόκκινο σκόντα ,γύρω στα 25 να μου κάνει νοήματα.
Μου έδειχνε ένα αυτοκίνητο μπροστά και φωναζε. Απορημένος κατέβασα το τζάμι του συνοδηγού και προσπάθησα να καταλάβω τι έλεγε . Άκουσα "ένα πετάξει έξω" και φαντάστηκα ότι θα τον είχε κλείσει και παρατηρώντας το αυτοκίνητο που έδειχνε το είδα να μην έχει σταθερή πορεία. Σίγουρος πλέον ότι ο τύπος με προειδοποιεί για κάποιον επικίνδυνο οδηγό τον ευχαρίστησα και έκλεισα το τζάμι.
Έπιασα την αριστερή λωρίδα βλέποντας το εν λόγω αυτοκίνητο να πηγαίνει προς την δεξιά, και το ξανθό μαλλί που διακρινόταν με έκανε να καταλάβω ότι η οδηγός του ήταν γυναίκα. Δεν έχω κολλήματα σχετικά με τις γυναίκες οδηγούς, ο μαλάκας οδηγός είναι μαλάκας ανεξαρτήτως φύλου, η συγκεκριμένη όμως έδειχνε να είναι κίνδυνος για τους υπόλοιπους. Είχαμε φτάσει Καβάλας ( πάντα αναρωτιόμουν γιατί λέγεται Καβάλας ενας δρόμος που πάει προς Κόρινθο άντε και Θήβα Λιβαδειά πιο παλιά, )και με πρόλαβε σταματώντας δίπλα μου στο φανάρι. Ο τύπος με το Σκόντα σχεδόν καβάλησε το πεζοδρόμιο για να σταθεί δίπλα της και κατάλαβα ότι θα είχαμε καυγάδες , φωνές και τα λοιπά.

Γύρισα το κεφάλι μου και τότε κατάλαβα ότι ο τύπος δεν μου φώναζε "με πετάξε έξω " αλλά "ΤΑ ΕΧΕΙ ΠΕΤΑΞΕΙ ΕΞΩ".

Η Οδηγός του Ασημί Τογιότα φορούσε ένα πουκάμισο το οποίο ήταν ανοικτό μπροστά Ήταν γύρω στα 40 ξανθειά, συμπαθητική θα την έλεγες. και από τα πεταμένα ρουχα παντού γυρώ της προφανώς άλλαζε. Με την ευκαιρία δε του σταματήματος στο φανάρι φόρεσε και στηθόδεσμο αδιαφορώντας΄πλήρως για τις φωνές του πιτσιρικά.

Ρητόν: Τα έχει πετάξει έξω!!
Ηθικόν Δίδαγμα: Αν είσαι άντρας και αλλάζεις πουκάμισο στο αυτοκίνητο δεν τρέχει μία ( ούτε δύο) Αν είσαι γυναίκα τρέχουν πολλοί.
Εργασία για το σπίτι:
α) Άντρες : Τρόποι καλύτερης επικοινωνίας μεταξύ αυτοκινητιστών εν κινήσει για μια ώρα ανάγκης.
β:) Γυναίκες: Τρόποι αλλαγής πουκάμισου - t-Shirt σε αυτοκίνητο εν κινήσει.

Τεχνική ανάλυση
Γυναίκα: Ασημί Βιτάρα, 40 χρονων περίπου, 75D
Πιτσιρικάς: Κόκκινο Σκόντα, γύρω στα 25.
Εγώ: Πράσινο Σιτροέν, 2 χρόνια πιο μεγάλος απο την Δημήτρη :Ρ

10 σχόλια:

  1. σωστηηηηηηη.......
    και πριν λιγο ελεγα στην κλεα οτι θα παιρνω μαζι μαγιο και θα το αλλαζω στο αυτοκ .......
    εχω ενα προτυπο τωρα με την κοπελα :ΡΡρρ
    αν και δεν ειχε και πολλα να δειξει με 75 β :ρρρρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ωραιο θεαμα στην Καβαλας....μηπως δεν ηταν τυχαιο??λολ
    Το D τι νουμερο ειναι:Ρ?
    Ολα τα D ενωθειτε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αααα το ντ ειναι βαρβατο!!!! για 75 .... ταμαμ

    ναι ναι ολα στην καβαλας θα γινουν :ρρρ

    φιλια
    ειμαι μπαλκονατη καληκρατιατη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στην Καβάλας υπάρχει ένα βενζινάδικο με την φτηνότερη βενζίνη στην περιοχή ,γι αυτό το λόγο κάθε Σάββατο πάω απο εκεί στην δουλειά. Εντελώς τυχαία ο τύπος καταργώντας κάθε νόμο managing( Δήμήτρη τέστ για σένα), έχει τρείς κοπέλες να σε εξυπηρετούν (και ένα πιτσιρικά αλλα δεν με απασχολεί αυτός, βάζει βενζίνη στις γυναίκες :Ρ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το 75D, αποτελεί φαντασίωση των περισσοτέρων αλλά δεν μου κολλάει. Θα πρέπει να ήτο ή 75C ή 80D!
    Στην Βουλγαρία πιο συχνά θα δεις γυναίκες να εξυπηρετούν στα βενζινάδικα, είμαστε μπροστά στο μάρκετιν να υποθέσω???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. To 75D αποτελέι φαντασίωση των περισσοτέρων?
    Χμ
    Θα κάνω επαναληψη στο μαθημα περί νούμερων Σουτιέν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τσίου