Παρασκευή 4 Ιουλίου 2008

Η καλή μέρα λένε από το πρωί φαίνεται

Η καλή μέρα λένε από το πρωί φαίνεται,.

Εκεί που περιμένεις ένα μουντζούρη τεχνικό με την κοιλάρα του και τα μαυρισμένη από τη δουλειά νύχια σκάει μύτη καλλίπυγος νεαρή τζιν παντελονάκι, άσπρο μπλουζάκι ,βαμμένο νύχι και διακριτικά αρωματισμένη. (και πιστέψτε με μετά από πολλά χρόνια στο εμπόριο το να αναγκάζεσαι να βγεις στην Λ. Κηφισίας για να αναπνεύσεις καθαρό αέρα μετά την είσοδο πελάτισσας που αρωματίζεται λες και θα βουτήξει σε λάκκο με σκατά με ΄έχει σημαδέψει) Εκεί που είσαι έτοιμος να ακούσεις για πολλοστή φορά τα γνωστά.,... πολύ δύσκολη περίπτωση φιλάρα , πρέπει να κατεδαφίσουμε το σπίτι και να το ξαναχτίσουμε να ούμε αλλιώτικα σε βλέπω να τα πλερώνεις διπλά σε κάνα μήνα... ακούς μία εμπεριστατωμένη σκέψη για το έργο που θέλεις να κάνεις, σοβαρή χωρίς πολλά - πολλά που σίγουρα ανεβάζουν το κόστος με μόνο όφελος αυτό του κέρδους του... μάστορα.

Αλλάζουν οι καιροί ? βελτιωνόμαστε? Ίσως ναι ίσως όχι. Ίσως το μάρκετινγκ να κρύβει την κακοτεχνία , ίσως η κοπέλα να μην έχει πιάσει κατσαβίδι στα χέρια της . Ίσως η διατομή του χαλκοσωλήνα να μην της λέει τίποτα. Αλλά η διαφορά στην αντιμετώπιση ήταν έκπληξη και μάλιστα ευχάριστη.

Μερικές φορές εύχομαι τα πράγματα να μην είναι μόνο ευχάριστα αλλά να δείχνουν κιόλας. Να μην σε βάζουν στην διαδικασία να κατέβεις εσύ στο επίπεδο του απατεώνα για να γλιτώσεις, στην ουσία, αυτό που ΔΕΝ πρέπει να σε χρεώσουν.

Η ημέρα συνεχίστηκε εξίσου καλά. Η μηχανή Νο 4 στη δουλειά επιτέλους αποφάσισε να μας δείξει τι μπορεί να κάνει ο Ανταλάτ κατάλαβε περίπου το 1/4 από αυτά που του είπα, ενώ και ο Κηφισός το απόγευμα παρ' όλη την κίνηση του μου χάρισε μία απολαυστική διαδρομή προς το σπίτι.

3 σχόλια:

  1. ειδες φυσαει καινουργιος αερας :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ειδες καλλιπυγο πρωι πρωι κι εστρωσε η μερα σου..
    αλλιμονο το χουι δεν κοβετε....
    η γνωστη ανωνυμη ξαναχτυπησε:PP

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τσίου